keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Keittiöhommia ja normipäivän valmistuskuvia

Tässä hiukkasen kuvatarinaa meidän "ihan normipäivästä", eli päivä kun tehdään nukkekotihommia.


Pikkumuija muijamekossaan keittiön paneleiden hiomishommissa. Välillä pitää myös mitata ja tietysti peilata.


Ja sithän äiti sai ihan kuningasidean "Hei! Meillähän on varmasti kaikkea jännää tuolla joulukoristelaatikoissa, sellaista mikä sopisi nukkekotiin!" "Joo! Jee! Äiti, me laitetaan meille vähän joulun-aikaa". Sit oli kaikilla tonttulakit päässä ja kaikki vetonupit sai jonkun koristeen roikkumaan itseensä, sekä tietysti kaikki tasot minne pikkukäpälät ylettyivät. Ja mikä riemu, kun kuusen koristenauhat löytyi: siinä sitä juoksi sisko ja veli ympäri huushollia hännät perässään.


Ja löytöjen määrä oli mahdoton: tadaa! Yksi messinkinen kynttilänjalka, josta saa hienon pöydän lastenhuoneeseen- keksi poika. Vieressä keittiön lamppu, johon isi vetää led-valon.


...ja siinä se messinkinen kynttilänjalka on valmiina kaikessa suloisuudessaan: maailman söpöin pikkunen kärpässienipöytä. Tai tuoli. Illan pimeydessä kuvattuna.


...panelointia, panelointia...Ai niin: panelit ovat siskon ja miehensä puupinosta pelastettuja jämä-jotain-lautoja.


Valmis panelointi, vielä maalaamatta. Leivinuuni kokeilemassa, miltä tuntuu olla omalla paikallaan keittiössä.


Operaatio leivinuunin maalaus. Tyttönen tahtoi siitä punaisen, mutta katsotaan muuttuuko se siitä vielä esim. vaaleanpunaiseksi :D Veikka maalaa valurautaista paistotasoa. Reippaat ja kivat maalarit!


Tästä tulee keittiön kaapisto, lautamatsku pelastettu kanalasta jätelautapinosta.


Valmis kehikko :)


Mistään en löytänyt enempää tota reunanauhaa, joten oli pakko tehdä tilkkumallin taso. Ei haittaa.


Oho, keskellä sotkuista aamupalapöytää olikin valmis keittiön alakaapisto(no lisäsin mä siihen vielä vetonupit) ja kukas se sinne oli kiivennyt päälle: kärpässieni tietysti!

Eli hei, normipäivä! Onneksi joulutavarat pakattiin vielä odottamaan, onhan edessä vielä synttärit ja Halloween, ennen kuin päästetään pikkutontut taas valloilleen.



2 kommenttia:

  1. Avasittepa aarreaitan, kun kurkistitte joulukoristelaatikon. :) Eipä olisi kynttilänjalkaa tunnistanut enää uudessa kuosissaan, ellet olisi kertonut. Siitä tuli niin sopiva lastenhuoneen pöytä tai tuoli. :)

    VastaaPoista
  2. Niin tuli! Ja suurinta osaa hienosta ideoista on kiittäminen tuota 4-vuotiasta poikaa. Sillä on tosi luovia ja hienoja ideoita! Ja sitä voi myös vielä käyttää kynttilänjalkana, sanoi poika. :D

    VastaaPoista