tiistai 27. elokuuta 2013

Kuvapäivä

"Taikuri taikoo, simsalabim, löytyykö hatusta jotakin? Kohtapa nähdään, ootappa vaan, mitähän se taikuri taikookaan! Nuu-nuu-nuu-nuu- NUKKEKODIN!". Huomenna alkaa työt, muskarilaiset palaavat kesälomilta ja kivasti kuusi ryhmää heti alkuun... Taidan tehdä muskarilaisille sirkuksen. Ilmassa on pienoista töihinpalaamisen väsymystä ja orastavaa stressiä. Mut ei se mitään, kyllä tämä syksy taas tästä lähtee käyntiin. Ja arki alkaa rullaamaan!

Tänään oltiin lasten kanssa rannalla: kukaan ei kyllä uinut, koska ilmassa oli syksyn tuntua. Kerättiin uimarannan tammen juurelta tammenterhojen hattuja, eri muotoisia ja kokoisia: niistä tulee tietenkin nukkekodin astioita :)



Vanhempien huoneen sänky. Tyynyt ja peitot pitää vielä ommella, muutenhan se on valmis.



Vasemmalla olohuoneen kaakeliuuni paperoituna ja oikealla keittiön puuhella valmiiksi vuoltuna. Sisällä led- käyttöinen pieni tuikkukynttilä. Kaapeista löytyi :)






Sinne sa asettuu niin nätisti, olkkarin kulmaan. Olen maalannut sen jo kauniilla kermanvärisellä, kiiltävällä maalilla. Ehkä se on huomenissa kuiva ja saan rakennettua tulipesän puista, ettei kynttilän "liekki" näy niin selvästi. Noi on ihania noi tuikut, kun niissä on sellainen lepattava se led- valo. Eilen kun pimeässä kokeilin takkaa olkkarissa, se oli oikein sievän ja kodikkaan näköinen kun valo eli seinillä.




AA-kerhon kokoontumisajot, missä osanottajat? Keskellä metalli, josta olen tuoleja kärkipihdeillä taivutellut. Päällystän ne valkoisella putkineuloksella, jota mulla on askartelulaatikoissa pyörimässä. Tulee sieviä :)

3 kommenttia:

  1. Tuolit on uskomattoman hienoja!!! :) Kovasti yritin miettiä, että miten taivutus on tehty.

    Me mennään Pikku-Mimmin kanssa muskariin tänään, mutta ei taida olla sun muskari.

    VastaaPoista
  2. Kiitos!
    Taivutus meni näin:
    -Ensin E:n keskimmäinen sakara taitetaan ylöspäin puolesta välistä. Siinä selkänoja.
    -Sitten molemmin puolin E:n keskimmäistä sakaraa jatkuva E:n pystyviiva taivutetaan keskisakaran paksuudelta alas. Siinä istuinosa ja alastaivutetut jalat, jotka näyttävät tässä vaiheessa enemmän jalaksilta kun ovat niin pitkät ;)
    -Sitten taivutetaan ylin ja alin E:n sakara puolesta välistä litteiksi toisiaan vasten. Tuoli on valmis.

    Tajusitko? :D Jos et, voin laittaa kuvasarjan. Myös toisen tuolin, tuon rokokootuolin jonka taivuttelin kaljatölkistä, sen kuvasarja odottaa julkaisuaan ;)

    Jos olit Kouvolassa ja Kansalaisopistolla, niin sit olit mun ryhmässä. Oli siellä yksi Mimmi tänään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos selkeästä kuvauksesta, miten tuoli taivutetaan. :) En lakkaa ihailemasta taitoa nähdä tavaroita uusissa käyttötarkoituksissa. :)

      Me oltiin Hollolassa. :)

      Poista